POLITEHNICA București găzduiește cea mai mare competiție de jocuri video!

Esența lumii gamingului este pusă în valoare la E-FEST. Fie că ești interesat de first-person shooters, fie de jocuri de strategie, evenimentul îți dă ocazia să te bucuri de joc, împreună cu prietenii, într-un mediu plăcut, prietenos și creativ. Atmosfera creată în cele trei zile de festival este cu totul aparte. Muzica, spectacolul de lumini, diversitatea activităților – toate creează o atmosferă memorabilă.

League of Legends

Dintre cei 160 de eroi din care poți alege, la final doar 5 vor primi titlul de “campion”. Crezi că poți face “carry” echipei tale? Veți câștiga teamfight-ul la Baron? Atunci ia-ți prietenii și avansați către nexus-ul inamic!


Prize pool: 4000 € *

CS 2

Fie că ești coechipierul care dă ”rush B”, ”smoke pe lung” sau cel care „ține casa cu AWP-ul”, cu toții știm că cea mai bună strategie aduce victoria. Inferno, Dust sau Mirage, “tero” sau “counter”, Poli E-Fest va fi harta pe care îți vei putea arăta supremația!


Prize pool: 8000 € *

 

Valorant

De câte runde ai nevoie ca să câștigi un meci? Dar un campionat? Membrii a 64 de echipe se luptă pentru titlul de învingător. “Spike”-ul este în mâinile tale, ești dispus să îți depășești limitele? Demonstrează-ne tuturor la Poli E-Fest! Game on!


Prize pool: 4000 € *

 

FC24

4-4-2, 4-3-2-1 sau 4-3-3? Indiferent de formația și tactica pe care o alegem, fiecare dintre noi își dorește să marcheze cât mai multe goluri până la finalul meciului. Arată de ce ești “ones to watch” între 30 martie și 2 aprilie și nu rata șansa de a obține Team of the Tournament!


Prize pool: 4000 € *

 

BrawlStars

Adună-ți echipa, strânge-ți prietenii și pregătește-te pentru confruntare în lumea fascinantă a Brawl Stars! Intră în arenă și dovedește-ți abilitățile în cea mai epică competiție online. Brawlerii se vor ciocni, strategiile vor fi puse la încercare, iar echipele vor lupta pentru glorie și premii fabuloase !


Prize pool: 2000 € *

 

* Toate premiile au valoare brută