Trisssmery - ambasador League of Legends

Trissmery este o streameriță cu o personalitate carismatică, foarte prietenoasă, iar pasiunea ei pentru pentru gaming a început din copilărie.

Dacă îți dorești să o cunosti, ne vedem la POLI E-FEST. Poți afla chiar de la ea cum poți avea și tu succes ca streamer și jucător de LoL.

Tudor Buțan - ambasador FIFA 23

Tudor Buțan este unul dintre cei mai populari creatori de conținut români cu content de Fifa și fotbal, în vârstă de 30 de ani, din București. Gamerul a făcut parte din echipa națională de FIFA a României în perioada 2018-2020.

„Sunt nerăbdător să fiu prezent în cadrul E-fest 2023 și să aflu cine este cel mai în formă jucător de Fifa 23!! Ne vedem acolo!”

JaxiTV - ambasador CS:GO

Jaxi, câștigător al titlului de Creator de conținut al anului în 2020 și 2021, a renunțat în anul 2018 la cariera sa de jucător semi-profesionist de CS:GO pentru a se dedica în întregime streaming-ului.

„Mă simt onorat să fiu ambasador E-FEST și să pot lua parte la cel mai important eveniment de CS:GO pentru studenți și elevi” - Jaxi

AlexaTV - ambasador Valorant

AlexaTV este una dintre cele mai populare creatoare de conținut din România. Ea face parte din echipa de streameri Nexus Media. Dacă îți dorești să o cunoști, te așteptăm la 𝐏𝐎𝐋𝐈 𝐄-𝐅𝐄𝐒𝐓!

„Mă bucur tare mult să iau parte la acest proiect dedicat elevilor și studenților. Vă încurajez să veniți la eveniment pentru că sunt sigură că este o experiență unică pentru fiecare dintre voi, mai ales că turneul este byoc. Baftă și ne vedem pe lan! 💗” - AlexaTV

Tedereu - ambasador PUBG Mobile

Tedereu este unul dintre cei mai buni jucători de PUBG Mobile din România. El este cunoscut în comunitatea de streameri pentru conținutul de calitate, energia și entuziasmul de care dă dovadă. Vino să îl cunoști la 𝐏𝐎𝐋𝐈 𝐄-𝐅𝐄𝐒𝐓!